Over ZZPScout

Over ZZPScout

Techniek-1600-1000

ZZPScout is een nieuwe interactieve website die opdrachtgevers en ZZP’ers bij elkaar zoekt. Wij bieden ZZP’ers onze inzet, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij staan in contact met honderden potentiële opdrachtgevers. En we doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hoe ZZP Scout werkt

Nadat je je gratis hebt ingeschreven bij ZZP Scout nemen wij contact met je op en beginnen met een gesprek, om erachter te komen wat je precies van ons verwacht. Ben je een startend zelfstandige of ben je al ruime tijd je eigen baas? Zoek je een korte opdracht of ben je liever langere tijd verzekerd van werk? Ga je voor die eenmans klus of werk je liever met collega’s? Aan de hand van jou profiel, CV en wensen, zoeken wij de meest uitdagende en aansluitende opdracht voor je. We werken samen met grote namen in de bouw. We bemiddelen bij onderlinge afspraken. En bij goede tevredenheid van beide partijen, kun je direct aan de slag. Daarna onderhouden we persoonlijk contact met je, om te horen of de samenwerking naar wens verloopt. En als de klus netjes is afgerond, neem je gewoon opnieuw contact met ons op voor een nieuwe opdracht. Een gouden formule!

Gratis inschrijven als ZZP’er

Lijkt deze werkwijze je wat? Wil jij je tijd liever besteden aan werken, in plaats van aan het zoeken naar een vacature bouw Dordrecht? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op door je gratis in te schrijven als ZZP’er op de website.