ZZP bouw Dordrecht; veel vacatures aangeboden!

ZZP bouw Dordrecht; veel vacatures aangeboden!

foto-item

De sfeer in de bouw is eerlijk en recht voor zijn raap. Voor vakmensen in de bouw en techniek is er altijd voldoende werk én het betaalt goed. Je kunt ervoor kiezen zelfstandig te werken of juist met een groot team. Samenwerking is in de bouwsector erg belangrijk. Dat geldt ook voor de veiligheidsvoorschriften. Voor veel opdrachten is het een goede lichamelijke conditie van levensbelang.

Werken in de bouw is afwisselend. Je werkt steeds aan verschillende bouwprojecten. Er zitten vaak grote verschillen tussen de opdrachten die je uitvoert. Want bouwen gebeurt altijd en overal. Binnen de waterbouw, de wegenbouw, utiliteitsbouw en woningenbouw. Als aannemer krijg je te maken met nieuwbouw, verbouwingen of restauratiewerk van monumenten en huizen. Je werkt kan bestaan uit bijvoorbeeld timmeren en metselen, voegen, stukadoren, en tegelzetten. Maar werken in de bouw gebeurt niet alleen met je handen. Het werk moet ook georganiseerd, getekend en berekend worden. Daarvoor zijn ontwerpers, tekenaars, calculators, werkvoorbereiders en uitvoerders nodig.

De bouw telt veel beroepen waarin techniek een belangrijke rol speelt en waarin je je creativiteit goed kwijt kunt. Je kunt in de bouw doorgroeien van beginnend vakman tot ondernemer. Er zijn ook veel cursussen mogelijk, waarmee je je in een bepaalde richting verder kunt ontwikkelen. De bouw heeft daar in de CAO goede regelingen voor vastgelegd.

Ben je werkzaam in Dordrecht en omgeving? Werk je al tijden als zelfstandig aannemer? Wil je je juist gaan vestigen als ZZP bouw Dordrecht? Dan kan ZZPScout je op de goede weg helpen. ZZPScout is een zekere schakel in het vinden naar werk als ZZP bouw Dordrecht. Maak nu je gratis account aan en krijg toegang tot honderden betaalde opdrachten.

ZZPScout helpt je aan vacatures in ZZP bouw Dordrecht

Recent ontwikkelde ZZPScout een website waarop we alle vacatures in de bouw per regio en functie bij elkaar brachten. Als ZZP bouw Dordrecht kun je zelf op zoek gaan naar een klus die bij je past, maar je kunt ook de hulp inroepen van ons team van specialisten. Zij zoeken voor jou de leukste klussen die bij jou ambitie passen.

Onze werkwijze

Na een korte kennismaking, waarin jij je wensen en verwachtingen kenbaar mag maken, gaan wij voor je op zoek in ons bestand. We brengen je in direct contact met opdrachtgevers die het beste bij je passen. Als je het fijn vindt kunnen we je ook helpen met de onderlinge afspraken. En bij goede tevredenheid van beide partijen, kun je direct aan de slag. We staan we bekend om onze inzet en betrouwbaarheid!

 

Contact

Wil je graag met ons kennis maken om te zien of we jou ook kunnen helpen? Wil jij je tijd liever besteden aan werken, in plaats van aan het zoeken naar werk? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website.